ET EVIGT MINDE FRA JERES KÆRLIGHEDSFEST

Der er rigtig meget, som skal planlægges til et bryllup. Men efter min mening, må I absolut ikke glemme dette: MINDERNE
Den her dag er så speciel for jer. I har samlet familie og venner for at fejre jeres kærlighed og når dagen er omme, er alt hvad der er tilbage kjolen, gaverne og minderne fra dagen.

Så leder du efter en bryllupsfotograf, som gør en dyd ud af "ikke-opstillede" billeder på jeres bryllupsdag?

Så er du landet det helt rigtige sted!
Jeg fanger stemninger og øjeblikke på mine billeder, som viser hvem I er. 
Hos mig får I altså billeder, som I om 10, 20 og 30 år kan tage frem og på et øjeblik igen mærke følelserne fra den store dag.

BRYLLUPSPAKKE 1

Portrætter på en udvalgt location

- Op til 1 times fotografering på en udvalgt location

- Formøde med fotografen / evt. telefonisk møde omkring ønsker og detaljer for selve dagen

- ca. 40 portrætbilleder smukt redigeret, leveret digitalt i høj opløsning klar til print

- Mulighed for bestilling af print, album og andre produkter via personligt online galleri

Pris 3800.-

(+ kørsel: 4,00kr. pr. km. udenfor Ebeltoft)

BRYLLUPSPAKKE 2

Vielse, lykønskninger og portrætter

- Ankomst til kirke, vielse og efterfølgende lykønskninger

- Op til 1 times portrætfotografering på en udvalgt location

- Formøde med fotografen / evt. telefonisk møde omkring ønsker og planlægning af dagen

- Varighed op til 3 timer

- Mindst 200 portræt- og stemningsbilleder smukt redigeret leveret i online galleri, hvor både I og jeres gæster kan tilgå og downloade de billeder de ønsker

Pris 6800.-

(+ kørsel: 4,00kr. pr. km. udenfor Ebeltoft)

BRYLLUPSPAKKEN 3

DELUXE - Lidt mere

- Ankomst til kirke, vielse og efterfølgende lykønskninger

- Op til 1 times portrætfotografering på en udvalgt location

- Reception med stemningsbilleder og billeder af gæster og jer

- Formøde med fotografen / evt. telefonisk møde omkring ønsker og planlægning af dagen

- Varighed op til 5 timer

- Mindst 400 portræt- og stemningsbilleder smukt redigeret leveret i online galleri, hvor både I og jeres gæster kan tilgå og downloade de billeder de ønsker

Pris 9800.-

* INKLUSIV GRATIS PARFOTOGRAFERING FØR BRYLLUPPET *

(+ kørsel: 4,00kr. pr. km. udenfor Ebeltoft) 

 

BRYLLUPSPAKKEN 4

GOLDEN DELUXE - Det hele

- Forberedelse af bruden

- Ankomst til kirke, vielse og efterfølgende lykønskninger

- Op til 1 times portrætfotografering på en udvalgt location

- Reception med stemningsbilleder og billeder af gæster og jer

- De første taler og stemningsbilleder under middagen

- Formøde med fotografen / evt. telefonisk møde omkring ønsker og planlægning af dagen

- Varighed op til 7 timer

- Mindst 600 portræt- og stemningsbilleder smukt redigeret leveret i online galleri, hvor både I og jeres gæster kan tilgå og downloade de billeder de ønsker

-  Inkl. værdibevis til min printbutik på kr. 1.000.-

Pris 12.800.-

* INKLUSIV GRATIS PARFOTOGRAFERING FØR BRYLLUPPET *

(+ kørsel: 4,00kr. pr. km. udenfor Ebeltoft) 


 

OFTE STILEDE SPØRGSMÅL


 

Gratis par-fotografering

Hvis I bestiller pakke 3 eller 4, tilbyder jeg en gratis parfotografering. Vi får en oplagt mulighed for at hilse på hinanden ansigt til ansigt, hvor vi også kan få snakket om jeres ønsker for, hvorledes fotograferingen til jeres bryllup skal foregå.
I vil få prøvet af, hvordan vil det er at lege og posere foran mit kamera. Og I vil kunne bruge billederne til jeres bryllupsinvitation.
Med i fotograferingen følger 2 digitale filer, som I selv udvælger fra et galleri, som I efterfølgende får tilsendt - og der er naturligvis mulighed for tilkøb af flere
Fotograferingen foregår i Ebeltoft i hverdagene.

Hvordan booker vi?

Hvis I er faldet for min billedstil og ønsker at booke mig til jeres bryllup, starter I med at kontakte mig. Via mail får vi afklaret dato og ønsket pakke og evt. justering af pakke. Herefter sender jeg jer en bryllupskontrakt og en faktura på 25% af den bookede pakkes pris. Når I har betalt de 25% har vi en fast aftale på jeres bryllupsdato. Gennem hele processen står jeg naturligvis klar til at hjælpe jer og svare på eventuelle spørgsmål I måtte have.

Hvordan og hvornår betaler vi?

Når I først booker mig, sender jeg en faktura på 25% af den bookede pakkes pris. Resten betales senest 7 dage før brylluppet.

Hvor mange billeder modtager vi?

Jeg har ikke noget maksimum for antal billeder, som jeg sender til jer. I hver af mine pakker har jeg angivet et minimum antal, som I med garanti kan forvente at modtage. Men jeg sender som regel alle de bedste billeder med fra jeres dag, uden at skele til, hvor mange flere jeg sender end det aftalte minimum.

Hvornår og hvordan modtager vi billeder?

I modtager jeres billeder cirka 2-3 uger efter brylluppet, da det tager lidt tid at få sorteret og redigeret i de mange billeder, som jeg kommer hjem med. jeg sender jer en sneak-peek i form af cirka 10 billeder inden for de første 48 timer efter brylluppet. Dem er I naturligvis altid velkomne til at bruge på sociale medier, takkekort eller lign. Alle billederne bliver sent til jer i et flot online galleri. Herfra kan I downloade alle billeder i høj opløsning. Galleriet kan også deles med venner og familie, så de også har mulighed for at downloade nogle billeder.

Hvor lang tid tager bryllupsportrætterne?

Typisk bruger vi 30-45 minutter på selve portrætfotograferingen. Men jeg imødekommer naturligvis altid jeres ønsker og planlægning. Vi kan godt nå at tage portrætter på 20 minutter, hvis I helst vil tilbage til gæsterne hurtigst muligt. Jeg har dog fra flere af mine tidlige brudepar fået at vide, at det var en dejlig stund at få taget portrætterne. Fordi I så har en mulighed for lige at nyde tiden (næsten) helt alene for en kort stund.

Hvor skal vi få taget bryllupsportrætterne?

Jeg anbefaler som regel, at I finder en lokation i umiddelbar nærhed af kirken eller festen. Så undgår vi for meget tid på transport. Det kan være et mindre skovområde, en eng, mark, strand eller hyggelig vej med flotte bygninger. Det kræver ikke et stort område at få gode billeder - blot en flot baggrund og mulighed for skygge.

Hvad med vejret?

Det danske vejr kan være drilsk på alle tider af året. Jeg anbefaler, at I har en plan B i forhold til portrætbillederne. Det behøver dog langtfra at være den perfekte solrige sommerdag, for at vi kan få taget gode portrætbilleder. Faktisk er en overskyet dag en fotografs foretrukne scene. Overskyet vejr giver et dejligt jævnt lys og i tilfælde af at det småregner, kan vi finde et overdækket sted (evt. lidt træer) eller bruge de gennemsigtige paraplyer, som jeg har md af samme årsag

Vi føler os usikre foran et kamera

Jeg vil tro, at det gælder for 95% af alle mennesker, at vi kan føle sig en smule utilpas foran et kamera. But no worries - I skal slet ikke bekymre jer om noget og jeg forventer på ingen måde, at I ved hvorledes I skal stå og posere. Jeg har samlet en masse små ideer, lege og opgaver, der vil gøre hele oplevelsen mere naturlig, uopstillet og lidt som en leg. Så I skal bare slappe af, følge med og nyde de få øjeblikke, hvor I er alene.

Hvordan fotograferer du?

Min stil er ret dokumentarisk eller life-style, som man også kalder det. For mig handler det om at være en flue på væggen og samtidig fange så mange naturlige og dejlige øjeblikke som muligt. Selvfølgelig hjælper jeg jer igennem bryllupsportrætterne ved at guide jer, men gennem langt det meste af brylluppet, er det mit mission at være usynlig og samtidig få fanget de vigtige øjeblikke, gode stemninger og skønne grin på mit kamera