BØRNE- & FAMILIEFOTOGRAFERING

Som børnefamilie har tiden det med at flyve afsted og før man ved af det, er børnene blevet store. Det betyder så meget, at have investeret i famliebilleder og fået skabt nogle uvurderlige minder for jeres familie. Det gælder både for jer som familie lige nu og her, men jeg lover jer, at jeres børn også vil være jer taknemmelige for den slags minder, når de selv bliver voksne og har mulighed for at vise deres egne børn minder fra barndommen.

Det er en gave der varer for evigt.

På jeres fotoshoot tager jeg både klassiske portrætter samt livsstilsbilleder hvor børnene bare løber, krammer, kilder eller driller hinanden. Inden vi går i gang med selve fotograferingen, laver vi altid en prioritering af, hvad der er jeres ønsker i forhold til opstillinger og muligheder.

Nogle af de bedste billeder er dem, hvor børn og forældre nyder en oplevelse, et øjeblik sammen. Eller hvor søskende får tid og plads til at fnise og fjante. Jeg har gennem erfaring lært, at en god fotograf aktivt kan være med til at skabe de øjeblikke ved at give plads, instruere og lege med.

Husk også at få taget billeder sammen som familie, når I nu er af sted. Du har sikkert allerede kamerarullen fyldt op med bedårende billeder af børnene. Søde ansigtsudtryk, sjove øjeblikke og weekendens familieudflugter. Men hvor mange af billederne, er du egentlig selv med på?

Det er vigtigt – ikke kun for jeres skyld, men faktisk lige så meget for jeres børns skyld. Lige så meget, som I ønsker et billede af dem, vil de også gerne have billeder sammen med jer.