JEG FOTOGRAFERER, FORDI JEG IKKE KAN LADE VÆRE


Lad mig forevige de skøre, glade, lune og kærlige øjeblikke i jeres familie

Jeg fanger de autentiske og magiske stunder mellem dig og dem du holder af

 
 

Scenen for mine fotografier er Ebeltoft.
Her er utallige smukke lokationer, som er perfekte som baggrund for jeres familieshoots. Om I ønsker strand, skov, mark eller smukke gamle bygninger – så finder jeg det til jer.
Jeg fotograferer på hele Djursland og har også mit eget lille studie derhjemme.

Lige siden jeg var 9-10 år, hvor jeg fik lov til at liste med ind i min fars mørkekammer, hvor al magien foregik, har jeg været fascineret af fotografiets magi og mulighed, for at fastlåse fantastiske øjeblikke.

For 10 år siden investerede jeg i mit første spejlreflekskamera og mærkede igen magien ved at fange små øjeblikke, ansigtsudtryk og stemninger mellem mennesker.

At fastfryse stemningsfulde portrætter, synes jeg, er noget af det mest magiske at skabe – om det så er af familie, børn, branding eller bryllup. Og nu fotograferer jeg – fordi jeg ikke kan lade være. Jeg elsker hele processen, og har næsten altid sommerfugle i maven inden en fotografering.
Når I vælger mig som fotograf skal vi have det sjovt! Og vi skabe nogle fantastiske minder for livet.

Når jeg ikke dyrker min passion, arbejder jeg til dagligt på det lokale fjernvarmeværk.

Jeg er autodidakt fotograf, og min passion for fotografi og grafisk fremstilling vokser dag for dag. Derfor har jeg løftet, hvad der startede som en hobby for snart 10 år siden, til et bierhverv også mit hjertebarn:
"Fotograf Laila Fluhr".

Hver fotograf har sin egen stil. Du kan her på siden se mange af mine billeder og få en idé om, hvorvidt min stil er noget for dig.