ET EVIGT MINDE FRA JERES KÆRLIGHEDSFEST

Der er rigtig meget, som skal planlægges til et bryllup. Men efter min mening, må I absolut ikke glemme dette: MINDERNE
Den her dag er så speciel for jer. I har samlet familie og venner for at fejre jeres kærlighed og når dagen er omme, er alt hvad der er tilbage kjolen, gaverne og minderne fra dagen.

 

Leder I efter en bryllupsfotograf og er I faldet for netop min stil, så tag endelig fat mig. I kan læse mere om de bryllupspakker jeg tilbyder eller kontakte mig direkte via linksene herunder.

 
 • Vibeke & Mass
  Kære Laila, Kæmpe tak for dit fine arbejde og dejlige personlighed. Vi er så evigt taknemmelige, fordi du var med til at forevige vores bryllupsdag med de fineste billeder!
  Vibeke & Mass
 • Stephanie & Nicky
  Hej Laila, Tusind tak for nogle fantastiske billeder! Vi har siddet med et glas rose og set dem alle igennem. Det var dejligt at se alle de flotte billeder fra vores helt fantastiske dag. Vi kan ikke takke dig nok for de her billeder og minder. Vi er så glade for vi fandt lige præcis dig til at forevige vores dag og minder. Du var den helt rette med dit glade, venlige væsen, som er nede på jorden ligesom os. Og du har formået at fange stilen og de mange specielle øjeblikke, som vi sådan håbede der kunne blive fanget nogle af. TAK ❤️ Hilsen Stephanie og Nicky
  Stephanie & Nicky
 • Malene & Jens
  Kære Laila, Vi er så glade for, at vi valgte lige netop dig til at være vores bryllupsfotograf. Fra første sekund kunne man mærke, hvor positiv, varm og åben du var, hvilket gjorde os helt rolige. Du fangede de bedste øjeblikke, mens du bevægede dig diskret rundt blandt vores gæster. Vi var helt vildt overraskede over, hvor mange flotte, naturlige, sjove og kærlige øjeblikke, du fangede, mens vi bare nød dagen sammen med de mennesker, som vi holder allermest af. Alle gæsterne nævnte også, at du var helt fantastisk dygtig og rar. Da vi fik taget bryllupsportrætter, var du god til at få os til at føle os godt tilpas, så vi kunne være naturlige sammen og udstråle vores kærlighed til hinanden. Vi har set vores bryllupsalbum igennem en del gange allerede, og vi er simpelthen så glade for det. Det er som om, at du har læst vores tanker, for du har virkelig ramt hovedet på sømmet. Både i forhold til vielse, reception, omgivelser og stemning, gruppebilleder og bryllupsportrætterne. Tusind tak for de smukkeste billeder, og tak for at du ville forevige vores dag, som vi kan genopleve, hver gang vi hiver albummet frem. De største anbefalinger og kærligste hilsner, Jens og Malene
  Malene & Jens